Victoria Beckham

Det har varit många turer kring Victoria Beckham och hennes fotbollsspelande make David Beckham. Victoria som tidigare hette Adams i efternamn startade sin bana som popunder i tjejgruppen Spice Girls. På senare år har hon dock blivit en fashionista och mycket stilmedveten offentlig person. Hon är både modell och modedesigner och har många järn i elden. Titeln som ”isdrottning” har hon fått då hon aldrig eller väldigt sällan ler på bild eller film. Det är ständigt rykten om skilsmässa och otrohet mellan makarna som är omåttligt populära i framförallt England.

I ett öppet brev till sig själv

Helt nyligen valde hon att skriva ett öppet brev till sig själv i tidningen British Vouge. Brevet handlar om att bemöta sig själv som ung och förklara att all den oro och det självhat man bär på inte är rätt. Hon har under åren gjort flera skönhetsingrepp men Victoria ångrar ingreppen som hon gjort. Hon menar på att allt handlar om osäkerhet och ”hjärnspöken”. 2014 valde hon att operera bort sina bröstimplantat och skriver i texten att hon önskar att hon kunde stoppat det helt. Utöver ångrade ingrepp skriver även stjärnan till sitt unga jag att inte oroa sig för alla sina brister utan istället älska sig själv för den hon är.

En dyr livsstil

Att ha haute coture och mode som livsstil är mycket dyrt och få förunnat. Har du hittat den perfekt rocken eller rent av något från Victoria Beckham du bara måste ha? På mobillan.se kan du snabbt skaffa dig medel för plaggen du inte kan leva utan. Om det är något vi ska lära oss av Victorias brev i British Vouge är det ju just det att inte lägga pengarna på skönhetsingrepp, utan istället på vackert mode! En helt fri tolkning kanske, men betydligt bättre att lägga pengarna på något vackert än att förstöra sitt egna unika och vackra utseende hos en kirurg.